Jemná zeleninová polévka

zeleninová polévka

Dobré polévce dodává její chuť hlavně maso. To ale nemusí znamenat, že v ní nakonec maso bude, nebo že použijete instantní masový bujón (těm se při přípravě pro malé děti vyhněte) . Stačí když maso se zeleninou povaříte a následně sníte ještě předtím, než zbylou zeleninou promixujete.

Co si připravíme:

  • 1 plátek kuřecích prsou
  • 300 g syrové zeleniny (co zrovna máte po ruce, nebo na zahradě) :-)
  • voda

Postup

  1. Zeleninu oškrábejte a důkladně omyjte a nakrájejte na malé kousky.
  2. Maso také umyjte a pokrájejte na malé kousky.
  3. Vše zalijte v kastrůlku 400 ml vody a dejte vařit. Nesolte.
  4. Až vše dostatečně změkne, vyjměte uvařené maso a vše rozmixujte dohladka.

Zeleninová polévka s masem

Až vaše dítko povyroste, stačí nechat pár kousků masa v polévce a společně promixovat.

Podívejte se jak by měl vypadat vzorový jídelníček pro vaše děti, nebo na naše další recepty na našich webových stránkách.

zeleninová polévka

Chcete se dozvědět více, nebo se podělit o Vaše zkušenostmi s jinými maminkami? Připojte se do naší uzavřené skupinky maminek na Facebooku nebo nás sledujte na našem Instagramu.

Sdílejte
Kompletní portfolio HBKompletní portfolio HBreklama

Přihlášení

Ukládám změny Odesílám
Uloženo Hotovo
Došlo k chybě Došlo k chybě