Lučinová fritata

Lučinová fritata

Rychle připravená fritata, tentokrát v odlehčené formě s Lučinou. Lučinová fritata výborná jak za tepla, tak za studena i jako svačina na piknik. 

Na 4 porce si připravte:
  • 3 balení Lučina 100 g
  • 3 vejce
  • hrst nakrájeného pórku
  • 1 červená paprika nakrájená na nudličky
  • 1 lžička másla
  • sůl a pepř

Postup

  1. Malý pekáček vyložíme pečícím papírem, troubu rozehřejeme na 150 °C.
  2. Na másle krátce osmahneme pórek s paprikou a osolíme. 3 vejce vyšleháme a pak přidáme 3 Lučiny, sůl a pepř a znovu vyšleháme. Vmícháme připravenou zeleninu, nalijeme do pekáčku a pečeme do zlatova.

Sdílejte
Immunotrofina 2+1 zdarmaImmunotrofina 2+1 zdarmareklama

Přihlášení

Ukládám změny Odesílám
Uloženo Hotovo
Došlo k chybě Došlo k chybě